A nosa cociña baseada en carnes, peixes e mariscos á grella, dos mellores sabores de Galicia e España. A proximidade do mar e o bo trato da nosa materia prima son a nosa seña de identidade.
Grazas aos nosos clientes, a través do traballo e da dedicación, a prestixiosa Guía Michelin recoñeceunos como un restaurante de referencia.
Así nos describen:
«Nas aforas de Trasmonte, a carón da estrada que leva a Negreira e a fermosa Ponte Maceira (declarada unha das vilas máis fermosas de España), hai un Un restaurante que cautiva coa sinceridade da súa sinxeleza, tanto a nivel estético (as súas paredes están cubertas de grandes fotografías de paisaxes galegas) como a súa oferta gastronómica.. Aínda que hai unha boa selección de entrantes e algo de peixe, aquí a principal especialidade son as carnes á grella, polo que podes ver diferentes cortes de tenreira (entrecot de tenreira galega, costela Angus irlandesa, chuletón de tenreira madurada...).
O noso equipo de sala recibiravos cun soriso e a mellor das atencións días tras día xunto a un equipo entusiasta e apaixonado da súa profesión, esmerado para facer da visita unha experiencia única.
No noso asador disfrutaredes das mellores carnes, peixes e mariscos.
Marídaos cos mellores viños con Denominación de Orixe.
Financiado por la Unión Europea – Next Generation EU. Sin embargo los puntos de vista y las opiniones son únicamente los del autor o autores y no reflejan necesariamente los de la Unión Europea o la Comisión Europea. Ni la Unión Europea ni la Comisión Europea pueden ser consideradas responsables de las mismas.